a
Luzt
Geen categorie 5 Cocktails voor bij de kerstgedachte

5 Cocktails voor bij de kerstgedachte

Feestelijke tijden vragen voor feestelijke drankjes en daarvoor ben je bij Luzt aan het juiste adres. We hebben voor jou onze favoriete cocktails voor de Kerstdagen op een rijtje gezet.

Smoking barrel
Bij het serveren van deze cocktail hoort een hele show. Deze verrassende cocktail komt al rokend naar jouw tafel, waarbij de geur van kaneel je omarmt. De verschillende ingrediënten zorgen voor twee verschillende smaken bij iedere slok. Het is een prachtig winters plaatje.

Espresso martini
Je kan de plank niet misslaan met een Espresso Martini. Of je deze nou bij de borrel drinkt of ermee afsluit als een dessert. Deze cocktail is krachtig en opwekkend door de koffie, maar ook romig en zoet door de likeur en siroop. Dit is niet voor niets een klassieker.

Tiramisu cocktail
Dit is een primeurtje. Je zal nog heel even moeten wachten tot deze op de kaart staat, maar het is zeker het wachten waard. Het is werkelijk een dessert in een glas. Het is wel duidelijk waarom deze tot onze favorieten van december hoort.

Pumpkin Spiced
Ondank dat dit ook echt een herfst cocktail is, past onze Pumpkin Spiced ook bij een Kerstdiner. De combinatie van de kruidige smaak en de pompoen als basis geeft je een warm gevoel en prikkelt je smaakpupillen.

Golden glow
Dit is ook een nieuwe cocktail op ons menu. Deze cocktail is in het leven geblazen vanwege GLOW Eindhoven. Dit was toen zo’n succes dat de cocktail een vaste plak in ons menu heeft verdiend. Dit is een must try!

Kom jij in december een van onze favoriete Kerstcocktails proberen?

 

Markt 19, 5611 EC Eindhoven

 +31 (0)40 845 49 63

horeca@luzt.nl