NL

Reserveren

Kerstdiner bij Gastrobar Luzt

Het einde van het jaar nadert en wat is er beter dan samen te komen en kerst te vieren met heerlijke gerechten en een hoop gezelligheid. Bij Gastrobar Luzt hebben we de perfecte kerstsetting om jullie een onvergetelijke kerst te bezorgen.

Vier Kerstmis in stijl met ons exclusieve kerstmenu, zorgvuldig samengesteld door onze chef-kok Jorn en zijn team. Overdag serveren wij een 4-gangen kerstmenu voor 69,-, daarnaast kun je in de avond genieten van een 5-gangen kerstdiner voor 79,-. Beide arrangementen zijn uit te breiden met een heerlijk wijnarrangement voor 8,50 per glas of kies voor een all-in drankenarrangement. Het drankenarrangement bevat wijn, water en koffie. Bij de 4-gangenlunch in de middag betaal je 38,-, voor het 5-gangendiner 46,50. We hebben ook een vegetarisch kerstmenu samengesteld. Hiermee kan iedereen een heerlijk kerstdiner ervaren.

wat staat er op het kerstmenu?

Begin de avond met twee verrassende amuses die je smaakpapillen alvast voor zullen bereiden op wat er komen gaat.

Voorgerecht: Tijdens het voorgerecht geniet je van een heerlijk stuk zeebaars en serveren wij pompoen, vossenbessen, rode biet en krokante aardappel rösti.
Vegan: Bij het veganistische voorgerecht krijg je smaakvolle shitake in plaats van zeebaars.

Tussengerecht: Het tussengerecht bestaat uit varkenswang van Livar varkens. Gecombineerd met savoire kool, seizoen paddenstoelen, hazelnoot en een vleugje verse truffel.
Vegan: Het veganistische tussengerecht is opgebouwd uit Pulled pork van Redifine meat.

Wanneer je in de avond komt genieten van het kerstdiner, wordt een extra gang geserveerd: een heerlijke pindasoep met gamba, paksoi, tauge, ui, furikake en een knapperige pinda crumble.
Vegan: Als vegan variant van dit tussengerecht serveren wij een bloemkool soep met kerrie en appel gecombineerd met geroosterde bloemkool, ui, furikake en pinda crumble

Hoofdgerecht: Voor het hoofdgerecht serveren we een hertenbiefstuk, met daarbij gebakken appel, pastinaakcrème, chips van pastinaak, spruiten en een rijke jus van Calvados.
Vegan: Voor het hoofdgerecht serveren wij bij het vegetarische menu drie bereidingen van pastinaak. Deze zal bestaan uit geroosterde pastinaak, pastinaakcrème en chips van pastinaak, daarnaast wordt het geserveerd met gebakken appel met spruiten en een rijke jus van Calvados.

Dessert: Tot slot wordt er tijdens het dessert een heerlijke lolly van sinaasappel geserveerd in een schaal met kerstballen in knettersuiker, een chocolade bol met sinaasappel en karamel, sponscake met kokos en een koekcrumble.

Voor de echte kaasliefhebbers onder ons: je kunt voor 15,- je dinerervaring uitbreiden met een smaakvol kaasplankje.

Reserveer nu en vier Kerst bij Luzt

Kerst is de tijd van geven, delen en samen zijn. Waarom zou je dat niet doen in een van de gezelligste gastrobars van de stad? We verwelkomen je graag bij Luzt om samen een magische kerst te beleven.  

Droom weg bij het idee van dit menu? Wij ook! We kijken ernaar uit om jullie te verwelkomen en een betoverende kerstavond te verzorgen. Vergeet niet te reserveren voor ons kerstdiner, want de plaatsen zijn beperkt beschikbaar.

Voor de lunch heb je de mogelijkheid om te reserveren voor:
4-gangenmenu voor 69,- p.p.
4-gangen all-in voor 107,- p.p.

Voor het diner heb je de mogelijkheid om te reserveren voor:
5-gangenmenu voor 79,- p.p.
5-gangen all-in voor 125,5 p.p.

Kortom zeggen we proost op de feestdagen en tot snel bij Gastrobar Luzt!

Wanneer u wilt reserveren voor onze kerstviering, vragen wij een aanbetaling van 34,50 per persoon (39,50 voor diner). Dit bedrag wordt in mindering gebracht op de totale rekening.
Wanneer je genoodzaakt bent het bezoek te annuleren vragen wij dit ruim van tevoren bij ons aan te geven. Wanneer je met een gezelschap van minder dan 8 personen bent kunt u tot 2 dagen voor aanvang van de reservering nog annuleren, bij groepen vanaf 8 personen kunt u uiterlijk 7 dagen van tevoren annuleren. Indien dit het geval is geval wordt de aanbetaling binnen 2 werkdagen teruggestort.

Cookie instellingen

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Analytische cookies

Details