a
Luzt
Lunch De lunch hotspot van Eindhoven; dit wil jij zien én proeven!

De lunch hotspot van Eindhoven; dit wil jij zien én proeven!

Lunchen of brunchen bij de nr. 1 van Tripadvisor!

Gastrobar Luzt aan de Markt in Eindhoven weet al je zintuigen vanaf het eerste moment te betoveren. Van het adembenemende interieur, de onwijs gastvrije bediening tot de zinderende gerechten die je laten genieten tot de laatste hap.

 

 

Ga jij voor een bekend lunchgerecht in een Luzt-jasje zoals de Croque Monsieur die je alleen in de Parijse lunchrooms kan bestellen? Of liever een luxere lunch zoals de beroemde fishtrio salade of de carpaccio van Wagyo met Parmazaanse kaas schuim?

Ook voor de vegetarische of veganistische lunch is Luzt de perfecte hotspot in Eindhoven met een zeer uitgebreide keuze. En heb je nog andere dieetwensen, dan denken ze erg graag met je mee!

 

BIJZONDER VOOR IEDERS WILS!

Kun je niet kiezen tussen al die heerlijke lunchgerechten? Laat je dan verrassen! Zo serveert Luzt bijvoorbeeld de ultieme sharing plank met de allerlekkerste signature bites van de kaart; perfect voor een lunch voor twee. Of wil je wat langer lunchen en gaat de voorkeur uit naar meerdere gangen? Kies dan uit een 2,3 of zelfs 4 gangen lunch. Bekijk hier de gehele menukaart.

Luzt maakt het bijzondere, toegankelijk. Voor iedereen!

 

 

Tip van ons! Reserveer een tafel om teleurstellingen te voorkomen. Omdat Luzt een graag geziene hotspot in Eindhoven is, zijn ze vaak vol geboekt. En ook goed om te weten; je kunt ook een tafel reserveren op het terras! Ultiem genieten geblazen dus!

 

Kortom; voor de snelle lunch, zakelijke meeting of uitgebreide brunch…. Dit is the place to be!

 

 

 

 

 

Dit vonden onze gasten:

(bron: Tripadvisor)

Super vriendelijk, en heerlijk eten

We hebben hier geluncht, we hadden een Lutz platter. Heerlijk, alles was even lekker. Alles wat er verder geserveerd werd zag er allemaal even goed uit

Geweldig genoten!

We hadden gekozen voor het 4 gangen menu. In een woord geweldig. Zo’n mooie combinatie van verschillende smaken, Heerlijk! Personeel was erg vriendelijk en correct. Een dikke aanrader!!

Toprestaurant met goede lunch

Het is een top restaurant. Mooie gastronomie en prima terras. Lunch is prima en de rosé was heerlijk in de lentezon. Bediening is zeer attent

 

 

 

Markt 19, 5611 EC Eindhoven

 +31 (0)40 845 49 63

horeca@luzt.nl