High wine in Eindhoven

HIGH WHAT?

High wine, beer of cocktail afgezaagd en ouderwets? Vinden wij van niet! Het is juist een perfecte gelegenheid om ook in de middag lekker uitgebreid te eten onder het genot van heerlijke drankjes. En wij zijn Luzt niet als we dit bekende fenomeen niet in een speciaal jasje hebben gegoten… een culinaire belevenis!

3 GANGEN HIGH WINE IN EINDHOVEN

Kies jij voor een high wine, beer of cocktail? Zowel de High Beer, High Wine en High Cocktail serveren we in 3 smakelijke gangen. Laat je verrassen door onze met zorg geselecteerde wijn. Bij iedere ronde van de high wine geniet jij van onze heerlijke signatures die uiteraard ook vegetarisch zijn te bestellen.  Drink je liever speciaalbier of een cocktail? Kies dan voor de high bier of high cocktail. Je kunt dit per persoon bestellen!

UITGEBREID LUNCHEN MET EEN HIGH WINE IN EINDHOVEN

Heb je de tijd en wil je even gezellig bijkletsen? Dan is onze luxe high wine perfect! Omdat wij de high wine serveren in 3 gangen, kunnen jullie op je gemak achteroverleunen en ultiem genieten van ons lekkerste bites! Start met een heerlijk voorgerecht om vervolgens meerdere hartige signatures van onze kaart te proeven vanaf een borrelplateau. Uiteraard eindigen we met een verrassend zoet dessert. Kortom; een middagvullende high wine dat je doet watertanden in Eindhoven.

HIGH WINE, MAAR DAN NÉT FF ANDERS

Behalve lekker eten zijn we bij Gastrobar Luzt in Eindhoven ook dol op wijn. De high wine is dan ook een heerlijke invulling van je namiddag of avond met vrienden, familie of collega’s. Omdat wij niet van “normaal” houden, want zeg nu eerlijk; uiteten gaan moet een feestje zijn! Daarom hebben wij ervoor gekozen om de high wine nét ff wat anders te serveren, nét even verrassender qua smaken en beleving. En dat is ook de reden waarom wij het in 3 gangen serveren. Gewoon op je gemakje, samen, genieten van de mooiste wijnen met bijpassende hartige gerechtjes.

 

DIT VONDEN ONZE GASTEN:

(bron: Tripadvisor)

Een super fijne onbezorgde avond gehad hier met een vriendin! Het eten was heerlijk met lekkere bijpassende wijnen. De cocktails zijn ook heel goed hier. Daarnaast ziet het er prachtig uit van binnen. Echt mijn favo plek in Eindhoven!

 

Mooie inrichting. We hebben heerlijk gegeten. 5 Gangen chefs menu. Mooi opgediende, heerlijke gerechten. De bediening was helemaal top. Gezellig, met advies over de wijnende speciaal biertjes Wij komen hier zeker terug.

Goed gegeten bij gastrobar Luzt. Gerechten van hoge kwaliteit en bijzondere smaakcombinaties. Het gastvrije personeel legt de gerechten goed uit en kan een passend advies geven over de bijpassende wijn. Een echte uitblinker op de markt!

 

 

 

 

 

Markt 19, 5611 EC Eindhoven

 +31 (0)40 845 49 63

horeca@luzt.nl