a
Luzt
Excite Pers: Nieuw in Eindhoven

Pers: Nieuw in Eindhoven

We hebben er weer een fijne hotspot bij in Eindhoven: LUZT Gastrobar, een gloednieuwe horecazaak op de Markt. De zaak is opgericht door de ondernemers achter Stadsbrouwerij Eindhoven en 013: Iris Wischmann, David Hendrich en Youri Doreleijers. Verwacht luxe en verfijnd eten, toegankelijk voor iedereen. 

Iris Wischmann: “We nodigen je graag uit om de relaxte sfeer en karakter van onze gastrobar te komen proeven. Wij combineren lust, liefde en passie met fantastisch eten en hoogstaande gastvrijheid.”

Tekst loopt door onder de foto

Foto: Gastrobar LUZT

Speciaalbieren en cocktails

 

Wat kun je dan zoal verwachten? Nou, een imposante bar met maar liefst twintig speciaalbieren op de tap. Een combinatie van verschillende Nederlandse bieren en de eigen specialbierlijn met de Psyche, Cupid, Eros en Amor. Geen bierliefhebber? Geen probleem. Bij LUZT kun je ook terecht voor verrassende cocktails. Chef Ruben staat klaar om je van de meest bijzondere gerechten te voorzien.

 

 

Smullen in stijl

Youri Doreleijers: “Eten bij LUZT gaat voornamelijk om gezellig samen delen en meegenomen worden door spannende gerechtjes. Oftewel, smullen in stijl. Je vindt hier de perfecte balans tussen toegankelijkheid en de elegantie van een avondje uit. Zonder teveel poespas, maar vooral met veel gezelligheid!”

De horecazaak is iedereen dag geopend vanaf 11.00 uur voor lunch, diner én borrel.

 

bron: https://indebuurt.nl/eindhoven/nieuws/nieuw-in/nieuw-in-eindhoven-luzt-gastrobar-luxe-en-verfijnd-eten-voor-iedereen~118140/

 

Markt 19, 5611 EC Eindhoven

 +31 (0)40 845 49 63

horeca@luzt.nl