Nieuw in Eindhoven!

Wat krijg je wanneer je lust, liefde en passie combineert met fantastisch eten en hoogstaande gastvrijheid?

Juist, een zaak met een ambiance waar jouw hart sneller van gaat kloppen. Deze gastrobar maakt luxe en verfijning toegankelijk voor iedereen. De relaxte sfeer nodigt je uit en vormt samen met het urban-chique karakter de basis van Gastrobar Luzt.

 

Het decor met zijn majestueuze allure in een trendy setting maakt je nieuwsgierig over wat er komen gaat. Van de warme gastvrijheid bij binnenkomst tot ongedwongen kunnen genieten van de bijzondere gerechten van Chef Ruben, om vervolgens af te sluiten met een heerlijke verrassende cocktail. Liever een goed aangeklede koffie? Of een alcoholvrije gin-tonic? Ieder drankje dat achter de bar vandaan komt heeft het vermogen om jou naar het puntje van de stoel te laten schuiven.

Bijzonder, met smaak en kwaliteit.

 

Plof lekker neer op een fluwelen bank voor een relaxt avondje tafelen. Eten bij Luzt gaat voornamelijk om gezellig samen delen en meegenomen worden door spannende gerechtjes. Van lunch en luxe borrelplateau tot meerdere gangen en samen delen. Smullen in stijl!

Je vindt hier de perfecte balans tussen een aangename toegankelijkheid en de elegantie van een avondje uit, zonder teveel poespas, maar met vooral veel gezelligheid.

 

Tenslotte vertelt de bediening met trots en enthousiasme over onze eigen bierlijn die het concept misschien wel als beste van allemaal kan dragen.
Kies jij voor Cupid, Eros, Amor of Psyche…?

 

 

Markt 19, 5611 EC Eindhoven

 +31 (0)40 845 49 63

horeca@luzt.nl