a
Luzt
Blog Pers: GASTROBAR VOOR LUNCH, DINER EN BORREL

Pers: GASTROBAR VOOR LUNCH, DINER EN BORREL

LUZT EINDHOVEN – GASTROBAR VOOR LUNCH, DINER EN BORREL

luzt eindhoven

 

LUZT Eindhoven, ben je er al eens geweest? Zo niet: RUN, don’t walk! Zelf ben ik nooit zo fan van het eten op ‘de markt’ in een stad. Maar LUZT is de uitzondering op de regel. Hier wil je echt heen! In dit artikel vertel ik meer over deze gastrobar in Eindhoven.

EEN FANTASTISCHE GASTROBAR IN HARTJE EINDHOVEN

Zoals ik hierboven al zei: ik ben nooit zo fan van de zaken die gevestigd zijn op ‘de markt’. Het centrale plein van een stad. 9 van de 10 keer in mijn ervaring gaat hier iedereen zitten omdat ze niet weten waar ze moeten zijn. Het zijn vaak zaken met een simpele sandwich, tosti en uitsmijter. Daar ben ik zelf niet zo van. Don’t get me wrong! Een goede clubsandwich vind ik echt wel lekker, maar dan niet zo standaard met een plakje kaas, achterham, sla, tomaat en een doorgekookt ei..

gastrobar luzt eindhoven

LUZT heeft ook die bekende tosti op de kaart, maar dan is het een croque kip rendang, croque hummus of croque zalm bijvoorbeeld. Net even wat anders en de presentatie draagt daar zeker aan bij! En hé: hoe leuk klinkt het als je een fluffy special besteld? Net even wat anders dan: doe mij maar een boerenomelet. Get it? Die fluffy special is gewoon een heerlijk luchtig gebakken omelet op bierborstelbrood met ham, jonge kaas, roomboter, bieslook en mizuna. Net even wat anders, maar oh so good!

zakelijke lunch eindhoven

PRIVÉ OF ZAKELIJK LUNCHEN

Gastrobar LUZT is voor iedere doelgroep leuk om te bezoeken. Ben je 18+ en heb je gewoon zin in dat altijd goede broodje carpaccio? Hebben ze! Of ben je 30+ en wil je lekker met de mannen of vrouwen op pad? Ga dan bijvoorbeeld voor het bekende LUZT plateau. Dit plateau is echt voor die levensgenieters die willen delen met verschillende koude en warme gerechten.

business lunch eindhoven

Ben je met een zakelijke relatie in de stad en wil je toch even wat meer dan die standaard tenten waar ik het net over had? Dan is Gastrobar LUZT the place to be. Buiten of binnen zitten: net wat je wilt. Heb je best wel wat te bespreken? Kies dan het drie gangen Chef’s Menu. Het varieert regelmatig, maar de smaken zijn altijd fantastisch. De gastvrijheid trouwens ook! Ze helpen en adviseren je graag met liefde en passie.

amuse luzt eindhoven
Amuse
3gangen lunch eindhoven
Voorgerecht Kreeftenbisque
kreeftenbisque garnaal saffraan mayo crostini

EEN GASTVRIJE GASTROBAR MET FANTASTISCH ETEN

Even terugkomend op het Chef’s Menu. Onlangs mocht ik met mijn vriend lekker genieten van het Chef’s Menu. Een amuse vooraf en vervolgens:

Voor: kreeftenbisque met garnaal, saffraan mayo en crostini

Hoofd: Slow roasted cut, zoete aardappel crème, spinazie, barbecue saus en een krokantje van maïs

Nagerecht: pompoencake met frosting, een pompoen krokantje, gesuikerde pompoenpitjes, pompoen schots, mandarijnijs en gel van mandarijn.

slow roasted cut vlees
Slow roasted cut met frietjes

NIET TEVEEL POESPAS, GEWOON LEKKER EN GEZELLIG!

Het is misschien wel duidelijk: ik ben fan van LUZT. Zelf was ik al meerdere malen hier geweest voor lunch, koffie en een diner. Wil je lekker mensen kijken? Dan kun je heerlijk op het buitenterras zitten en naar de voorbij komende mensen op de markt kijken. Liever wat intiemer zitten met je gezelschap? Dan zit je natuurlijk super binnen. Ik heb het nog helemaal niet gehad over de inrichting. Dit is echt zó tof! Verschillende soorten materialen, kleuren en meubels: maar het past gewoon bij elkaar!

pompoen dessert luzt
luzt dessert

Puntje bij paaltje: wil je meegenomen worden door spannende gerechten in de vorm van een lekker borrelplateau, een verrassende lunch of goed diner? LUZT Eindhoven wordt dan je keuze. Een heerlijke espresso martini of speciaalbiertje erbij en niets meer aan doen.

SMULLEN IN STIJL BIJ LUZT EINDHOVEN

Wie ga je meenemen naar LUZT tijdens jouw bezoek aan Eindhoven? Een ding is zeker: jullie gaan genieten!

LUZT is elke dag open vanaf 12:00 aan de markt 19 in Eindhoven. Ben je benieuwd naar het menu of wil je zeker zijn van een plekje? Plaats je reservering dan online op de website van LUZT.

 

Bron: https://www.mieksmind.nl/luzt-eindhoven-gastrobar-voor-lunch-diner-en-borrel/

 

Markt 19, 5611 EC Eindhoven

 +31 (0)40 845 49 63

horeca@luzt.nl