a
ZAKELIJK LUNCHEN IN EINDHOVEN
ZAKELIJK LUNCHEN IN EINDHOVEN

ZAKELIJK LUNCHEN

Voor een business lunch in Eindhoven ben je bij Gastrobar Luzt aan het juiste adres! En daar hebben we 5 ijzersterke argumenten voor:

 

  • Zowel in ons restaurant, als op ons terras, hebben we vele tafels waar u rustig een zakelijk gesprek kunt voeren zonder gestoord te worden.
  • Inspirerende locatie met allure; de juiste mix voor een zakelijke lunch
  • Zeer gunstige ligging in het centrum van Eindhoven dat goed te bereiken is per auto en openbaar vervoer
  • Parkeergarage op 1 minuut loopafstand
  • Private dining ook mogelijk; vraag naar de mogelijkheden
11_06_2022_Luzt_LiekeVermeulen_LV210740_WebRes

BUSINESS LUNCH IN EINDHOVEN

Gastrobar Luzt is mede door haar ligging in het centrum van Eindhoven een geliefde locatie om zakelijk af te spreken. Een bijzondere vergaderlocatie waar inspiratie, trends en culinaire hoogstandjes samenkomen. Ons restaurant heeft diverse plekken waar je rustig kunt sparren, kletsen en vergaderen. Verras je collega of gesprekpartner! Hier kun je rustig zakendoen onder het genot van een heerlijk hapje en drankje. Een plek waar inspiratie samensmelt met diverse heerlijke lunchgerechten.

Gaavcontent_H5C0841

GOEDE BEREIKBAARHEID

Voor een zakelijke bespreking tijdens een diner of lunch kan de locatie erg belangrijk zijn. Te lang zoeken naar een parkeerplaats is immers zonde van de tijd! Gastrobar Luzt ligt wat dat betreft perfect; hartje centrum en op 1 minuut afstand van de parkeergarage Heuvel Galerie. Ook het treinstation is op 3 minuten lopen en met de fiets kun je voor de deur komen.

11_06_2022_LUZTEindhoven_Interieur_LiekeVermeulen_LV210730_WebRes

UITGEBREIDE KAART

1 ding weten we zeker; we verrassen je graag met onze smaakvolle lunch- en dinergerechten. Je vindt op onze kaart de klassiekers zoals huisgemaakte kroket op brood en een croque monsieur maar ook een heerlijke verse bisque, oesters of een übermalse entrecote. Alles met een Luzt-twist, zoals je nog nooit eerder hebt geproefd!
Je kunt kiezen uit de kaart maar je ook laten verrassen met een meerdere gangen menu. Aan jou de keuze!

EindhovensRondje_Luzt_LiekeVermeulen_WebRes_LV211425

BESLOTEN (VERGADER)RUIMTE OF PRIVATE DINING

Noem het een vergaderruimte, private dining of unique lounge… wij hebben 2 ruimtes bij Luzt die we besloten kunnen verhuren. Onze lounge op -1 kan volledig worden afgesloten waardoor u hier een rustige ruimte heeft voor een vergadering of business lunch.
Onze ruimte op de begane grond, bij de chef’s table, bestaat uit sfeervolle ronde tafels en is uiterst geschikt voor een inspirerende bijeenkomst. Hoe klinkt dat? Tussen de klimaatkast en open keuken vergaderen met een heerlijke lunch of borrel?

EindhovensRondje_Luzt_LiekeVermeulen_WebRes_LV211180
Lovely to see you soon

OOK EEN ZAKELIJKE
LUNCH IN EINDHOVEN?

 

Markt 19, 5611 EC Eindhoven

 +31 (0)40 845 49 63

horeca@luzt.nl