NL

Reserveren

Luzt beste terras van eindhoven

Op 27 juni is de terras top 100 van Misset Horeca bekend gemaakt! Met trots kunnen wij vertellen dat Luzt is uitgeroepen tot beste terras van Eindhoven. Deze mooie titel geeft ons een beloning voor ons heerlijke groene terras midden op de Markt in Eindhoven. 

De jury schreef: “Gasten worden snel opgemerkt en vriendelijk naar een lege tafel verwezen. De menukaart is overzichtelijk en schoon. De groentechips bij de tosti vielen in de smaak. En met enige jaloezie zien we hoe op de tafel naast de onze een borrelplateau wordt neergezet om u tegen te zeggen. Zodra de bestellingen zijn neergezet, wordt ons smakelijk eten gewenst.”

Lees het volledige artikel via een klik op de link

TIP VAN ONS!

Reserveer een tafel om teleurstellingen te voorkomen. Omdat Luzt een graag geziene hotspot in Eindhoven is, zijn ze vaak vol geboekt. En ook goed om te weten; je kunt ook een tafel reserveren op het terras! Ultiem genieten geblazen

Cookie instellingen

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Analytische cookies

Details