NL

Reserveren

History Wat krijg je wanneer je luzt, liefde en passie combineert met fantastisch eten en hoogstaande gastvrijheid? Juist, een zaak met een ambiance waar jouw hart sneller van gaat kloppen. Deze gastrobar maakt luxe en verfijning toegankelijk voor iedereen. Je vindt hier de perfecte balans tussen een aangename toegankelijkheid en de elegantie van een avondje uit, zonder teveel poespas, maar met vooral veel gezelligheid.

Klein begonnen

Wij zijn begonnen als een kleine gastrobar op de markt in Eindhoven en in de afgelopen jaren zijn wij enorm gegroeid. Met aan het begin ruimte voor 70 gasten en nu, een paar jaar later, ruimte voor wel 95 gasten.

We zijn dus een stuk gegroeid, maar hebben wel ons kleine en knusse karakter behouden. Ons interieur staat voor glitter en glamour en een plek waar iedereen zich welkom kan voelen.

Toegankelijk voor iedereen

Iedereen is bij ons welkom van jong tot oud en alles daartussenin. Mochten er bepaalde wensen zijn kunt u ons dat altijd laten weten en we zullen ons best doen om het voor u zo aangenaam mogelijk te maken.

Wist u dat op ons terras ook honden van harte welkom zijn. Zij worden natuurlijk net zo warm ontvangen als onze andere gasten.

Wij zijn 7 dagen per week geopend voor lunch en diner.

Makkelijk bereikbaar

Luzt ligt gelegen centraal in Eindhoven op de markt. Er is de mogelijkheid om dichtbij te parkeren in de parkeergarage onder de Heuvel, op nog geen 50 meter afstand. Ook bent u binnen 5 minuten op Eindhoven centraal. Hierdoor zijn wij ook goed te bereiken met het openbaar vervoer.

Amor

Verse sinaasappel- en limoenzeste geeft dit biertje een fijne, kenmerkende smaak. Geniet van dit zachte, witte biertje en sta versteld van de frisse afdronk.

Psyche

Deze uitzonderlijk romige New England IPA heeft een mild bittere ondertoon door de gebruikte brouwtechniek.

Cupid

Dit blonde biertje is een smaakmaker voor iedereen. De moutsmaak is niet overheersend en heeft een verrassende honingtoets.

Eros

Geniet van dit zachte, witte biertje en sta versteld van de frisse afdronk. Deze tripel heeft een kleine twist in de mouten.