Lovely to see you soon

Boek nu jouw
tafel!

Met zorg en passie bereidt

Signature Drinks & Fine Food

Ongedwongen culinair eten en drinken. Dat is waar wij voor staan! Wij willen je verrassen en je zintuigen prikkelen. Ga voor herkenbare gerechten of durf iets te nemen wat je niet kent. Laat je adviseren voor een bijpassende cocktail of 1 van onze eigen gebrouwen speciaalbieren.
Zo maak je het totaalplaatje helemaal af!

Ieder gerecht een wauw-factor

Meet the chef

Ik probeer ieder gerecht een wauw-factor te geven, daarvoor speel ik vaak met structuren. Op deze manier probeer elke gast kennis te laten maken met een nieuwe beleving. Voor mij is het mooiste product in de keuken het product waarvan ik weet dat er liefde, tijd en aandacht in zit. Aan mij is het dan de eer om dit perfect te bereiden, zodat ik de ervaring door kan geven.

Ieder gerecht een wauw-factor

Meet the chef

Ik probeer ieder gerecht een wauw-factor te geven, daarvoor speel ik vaak met structuren. Op deze manier probeer ik elke gast kennis te laten maken met een nieuwe beleving. Voor mij is het mooiste product in de keuken het product waarvan ik weet dat er liefde, tijd en aandacht in zit. Aan mij is het dan de eer om dit perfect te bereiden, zodat ik de ervaring door kan geven. Het verhaal rondom de producten geeft mij vaak ook de inspiratie om beter te koken. Daarom is ieder ingrediënt met veel zorg uitgekozen.

Lovely to see you soon

Boek nu jouw
tafel!

 

Markt 19, 5611 EC Eindhoven

 +31 (0)40 845 49 63

horeca@luzt.nl