Image Alt

Onze ruimtes

Met altijd een spectaculair uitzicht

Ons restaurant

Het ``wauw``-gevoel bereiken door middel van interieur; wij denken dat dat best aardig is gelukt ;). Word omringd door velvet, messing details en een kleurrijk artwork. Met de bar centraal en de glazen liften is, waar je ook plaats neemt, voldoende moois te zien. Dat vinden wij belangrijk! Want uiteten gaan moet een feestje zijn en dat begint hier...

Tussen de keuken en wijnkast

Chef's room

Deze open ruimte is onderdeel van het restaurant. Ervaar de magie van de exclusieve ronde zitjes (pssst kijk eens naar boven!), de majestueuze klimaatkast vol met de lekkerste wijnen én de open keuken. Dé keuken waar je in direct contact staat met onze koks, plaats kan nemen aan de Chef's table en misschien zelfs een recept kunt lospeuteren...

Gezellig besloten

Souterrain

Een etage lager dan het restaurant ligt ons gezellige souterrain! Deze ruimte kan worden afgehuurd voor groepen tot 25 personen; gezellig borreltje of een uitgebreid diner... Perfecte ruimte hiervoor!
Uiteraard geheel in stijl ingericht met een prachtige visual, velvet banken en uiteraard zijn de messing details hier ook door gevoerd.

Het groenste terras van de Markt

Het terras

Eenmaal op de Markt gearriveerd kun je er nauwelijks omheen; het groenste terras omringd met witte plantenbanken, prachtige bomen en kleurrijke bloemen. Neem plaats op de comfortabele banken onder de groene parasols, die uiteraard heaters hebben voor de koudere dagen. En voor de echte koukleum delen we graag een fleece dekentje uit. Zeker zijn van een plekje? Snappen we! Daarom kun je op ons terras reserveren, ook met een groep.

Arrangementen

Vraag een voorstel aan

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Bijvoorbeeld; zakelijk diner, verjaardagsfeestje, koffietafel, vrijgezellenfeest, team-uitje...
Gewenste datum:*
Gewenste aankomsttijd:*
:
Waar heeft u interesse in?

 

Markt 19, 5611 EC Eindhoven

 +31 (0)40 845 49 63

horeca@luzt.nl