Image Alt

Groepen

Wij denken graag met je mee

Arrangementen

Iets te vieren met vrienden, familie of collega's? Samen beleven vinden wij belangrijk. Daarom zorgen wij, met aandacht, voor het arrangement dat meebeweegt met jóuw moment. Wij zullen er alles aan doen om jouw middag of avond tot een onvergetelijk moment te maken.

Zakelijk of privé

Lunch & brunch

Een uitgebreide brunch of snelle lunch? Bij ons ben je aan het juiste adres! Geef je gerechten van te voren door zodat je in je korte pauze, lekker op je gemak kunt eten. Of kies ter plekke van onze uitgebreide menukaart.
Ook leuk: een verrassingsmenu of een high proeverij! Zo proef verschillende gerechten met bijpassende dranken.

Uitgebreid brunchen en borrelen

High proeverijen

High wine, beer of cocktail afgezaagd en ouderwets? Vinden wij van niet! Het is juist een perfecte gelegenheid om ook in de middag lekker uitgebreid te eten onder het genot van heerlijke drankjes. En wij zijn Luzt niet als we dit bekende fenomeen niet in een speciaal jasje hebben gegoten… een culinaire belevenis!

Voor ieder budget

Diner met groep

Heb je wat te vieren en wil je het eens groots uitpakken?! We’ve got you covered. Met ons enorme aanbod aan verrassende gerechten en sprankelende dranken is het begin alvast gemaakt. Laat weten wat je budget en wensen zijn, en wij sturen je een passend voorstel!

Drinks & Bites

Borrel of feestje

Samen proosten? Luzt heeft verschillende mogelijkheden voor een aangeklede borrel met uitgebreide drankarrangementen en de meest feestelijke bites. We denken graag met je mee!

Fijn apart zitten

Private dining of ruimte huren?

Wil je graag met jouw groep apart zitten? Dat kan! In ons souterrain hebben we een besloten ruimte tot 25 personen. Ook in ons restaurant hebben we een gedeelte waar u afgescheiden van andere gasten kunt vertoeven. Vraag gerust even naar de mogelijkheden!

Arrangementen

Vraag een voorstel aan

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Bijvoorbeeld; zakelijk diner, verjaardagsfeestje, koffietafel, vrijgezellenfeest, team-uitje...
Gewenste datum:*
Gewenste aankomsttijd:*
:
Waar heeft u interesse in?

 

Markt 19, 5611 EC Eindhoven

 +31 (0)40 845 49 63

horeca@luzt.nl