NL

Reserveren

de Nieuwe cocktails in Eindhoven bij Gastrobar Luzt

In het bruisende hart van Eindhoven bieden wij niet alleen een uitnodigend interieur, maar verwelkomen wij je ook op ons sfeervolle, verwarmde, buitenterras. De perfecte plek om onze nieuwe herfstcocktails te proberen, zelfs als de avonden kouder worden. Hier kun je genieten van de warmte terwijl je jezelf overgeeft aan onze nieuwste en beste herfst cocktails in Eindhoven.

Proef de Herfst met Onze Nieuwe Cocktailcreaties

Pumpkin Spiced Treat: Dit is niet zomaar een van de vele cocktails in Eindhoven. Het is een bourbon-gebaseerde beleving die de essentie van de herfst vangt met pompoen en een frisse hint van appel.

Royal Velvet: Beleef een zachte gin sour met een fluweelzachte aanraking, perfect voor die momenten op ons verwarmde buitenterras.

Fall Spritz: Onze Fall Spritz, biedt een knusse break van de herfstkoelte. Gecombineerd met de tinten van amaretto en aromatic berry van Royal Bliss.

Rose Blossom: Geniet van deze delicate, op port-gebaseerde, cocktail met rozensiroop, een van de wat meer verfijnde cocktails in Eindhoven.

Vernieuwde Gin-Tonics: De Warmte van Innovatie

Onze gin-tonics zijn zorgvuldig samengesteld om bij te dragen aan de warme sfeer binnen en op ons terras.

Ginger Gin Fizz: Een sprankelende optie voor de liefhebbers van gin-tonics, die de herfstavonden op ons verwarmde terras oplicht.

Indian Yuzu Euphoria: Voeg wat exotische specerijen toe aan uw avond met deze speciale tonic die je direct warmer doen laten voelen. Een waar hoogtepunt onder de cocktails in Eindhoven.

Cucumber Refreshment: De frisheid van komkommer en floral gin, een verfrissende keuze die heerlijk aansluit op een wat koudere herfstavond.

Een Alcoholvrije Reis door de Herfst

Ben je iemand die behoefte heeft aan een nuchtere avond zonder in te leveren aan smaak? Dan hebben wij ook zeer smaakvolle non-alcoholische cocktails die barsten van herfstige flair. Om te beginnen hebben we onze Rose Garden Refresher. Dit is een mix van Seedlip grove 42 met Fentimans Rose lemonade. Door zijn subtiele bloemenaccenten en een vleugje citrus breng je bijna een beetje lente in de herfst.

De Ginger Grove is voor de avontuurlijke, die de scherpte van gember waarderen, gemixt met de frisheid van Seedlip Grove 42 en Royal Bliss ginger ale. Een vleugje gedroogde limoen en blauwe bessen maakt deze cocktail tot een spannende, non-alcoholische keuze.

Bij Luzt streven we ernaar om elke gast een onvergetelijke ervaring te bieden. Kom en geniet van de beste drankjes en cocktails in Eindhoven, omarm de herfst en laat ons verwarmde buitenterras uw avond compleet maken. Is het buiten te koud? ook binnen hebben wij geweldige plekken waar u een onvergetelijke avond kunt beleven.