NL

Reserveren

Nieuwe menukaart

Vanaf 7 juni hebben wij een nieuwe menukaart. Deze is gemaakt door onze nieuwe chef-kok Jorn. Met zijn passie voor smaak en gastronomie geeft hij een verfrissende draai aan het menu. De nieuwe menukaart belooft een scala aan smaakvolle gerechten, samengesteld met de beste ingrediënten en de expertise van chef-kok Jorn. Een van zijn persoonlijke favorieten van de nieuwe kaart is de verrukkelijke zeebaars.

Vanaf 7 juni hebben wij een nieuwe menukaart. Deze is gemaakt door onze nieuwe chef-kok Jorn. Met zijn passie voor smaak en gastronomie geeft hij een verfrissende draai aan het menu. De nieuwe menukaart belooft een scala aan smaakvolle gerechten, samengesteld met de beste ingrediënten en de expertise van chef-kok Jorn. Een van zijn persoonlijke favorieten van de nieuwe kaart is de verrukkelijke zeebaars.

Jorn heeft een duidelijke eigen visie. Hij gaat iets meer terug naar de basis van de Franse keuken, maar dan nog wel met een moderne twist. Hij vindt het ook leuk om invloeden van andere werelddelen te combineren met de Franse keuken, en dat zal ook terug te zien zijn op onze menukaart. 

Onze hele menukaart is veranderd en zal vol staan met nieuwe verrassende gerechten. Van sappige kalfssukade tot een smaakexplosie van een vegan curry, en van verfrissende makreel ceviche tot een klassieke favoriet als steak tartaar, onze nieuwe menukaart heeft voor elk wat wils.

TIP VAN ONS!

Reserveer een tafel om teleurstellingen te voorkomen. Omdat Luzt een graag geziene hotspot in Eindhoven is, zijn ze vaak vol geboekt. En ook goed om te weten; je kunt ook een tafel reserveren op het terras! Ultiem genieten geblazen