LUZT BIEREN

Onze handtekening zetten we graag overal onder, en zo ook onder onze eigen speciaalbieren. De met zorg uitgekozen ingrediënten zorgen voor een mooie balans in zachte smaken. Onze bieren zijn daarom perfect te pairen bij onze gerechten. Een smaaksensatie die je tot het puntje van je stoel laat schuiven!

 

Amor – Verse sinaasappel- en limoenzeste geeft dit biertje een fijne, kenmerkende smaak. Geniet van dit zachte, witte biertje en sta versteld van de frisse afdronk.

 

 

 

 

 

 

 

 

Eros – Deze tripel heeft een kleine twist in de mouten. Er zijn alleen pils- en melanoidin mout gebruikt. Afgerond met de Franse Mistral hop, word je door deze tripel aangenaam verrast!

 

 

 

 

 

 

 

 

Psyche – Deze uitzonderlijk romige New England IPA heeft een mild bittere ondertoon door de gebruikte brouwtechniek. Een ware fruitexplosie! Verwacht smaken als ananas en perzik, die worden begeleid door citrusvruchten

 

 

 

 

 

 

 

 

Cupid – dit blonde biertje is een smaakmaker voor iedereen. De moutsmaak is niet overheersend en heeft een verrassende honingtoets. Fris en makkelijk doordrinkbaar, perfect voor een middag op het terras

 

 

 

Markt 19, 5611 EC Eindhoven

 +31 (0)40 845 49 63

horeca@luzt.nl